Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

Inkoper van panden uit Antwerpen

Wij zijn een professionele inkoper van verschillende soorten panden uit heel regio Antwerpen. Bij Convivendum zit u zeker goed wanneer u een betrouwbare inkoper zoekt die panden van u kan overnemen in de wijde omgeving van Antwerpen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij weten waarmee we bezig zijn!

Benieuwd naar welke gebouwen, huizen of appartementen te koop staan?

Een betrouwbare inkoper van panden in regio Antwerpen

U kunt vertrouwen op onze deskundigheid indien u een beroep wilt doen op onze diensten als inkoper van allerlei panden in de wijde omgeving van Antwerpen. Ons doel is om panden, voornamelijk in de stad Antwerpen, weer te laten opleven en een wauw-effect te creëren. Wij zijn, als inkoper van panden in Antwerpen, gespecialiseerd in het verbouwen van oude gebouwen naar functionele en mooie, nieuwe woningen. Heeft u dus bijvoorbeeld een afbreekbaar pand staan dat u graag wilt verkopen aan een correcte prijs? Reken dan op onze vakkennis!

light-terras

Vertrouw op ons

U kunt op onze deskundigheid rekenen. Wij bieden u steeds een eerlijke prijs. Ook wanneer u een bouwgrond heeft liggen die u graag aan een projectontwikkelaar verkoopt, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over wie we zijn en wat we doen of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons dan snel via het nummer +32 3 237.62.46 of via het e-mailadres info@convivendum.be.