4 ULTRA LICHTE HOEKAPPARTEMENTEN

· Appartement · Portfolio
VERKOCHT

Een Hoekgebouw met 4 mooie ruime appartementen telkens met terrassen of koer.
Dit soort gebouwen zijn wij grote fan van en hebben we er ondertussen al meerdere ontwikkeld, het is namelijk een erg groot voordeel om in een hoekgebouw te wonen.
Grootste pluspunt van een hoekgebouw, er zijn altijd meer ramen dan in een gebouw in de rij, dit creëert altijd aangename, goed indeelbare en vooral ultra lichte appartementen.

Het gebouw is gelegen op een steenworp van Antwerpen, toch is dit een zeer rustige en leuke residentiële wijk.
De ligging van dit gebouw maakt ze net zo interessant, op en afrittencomplex van Antwerpen centrum gelegen is op enkele minuten met de auto en wie weet binnenkort een extra groot groen park, ringland in de buurt.
Tevens goede ontsluiting met diverse modi van openbaar vervoer. Er zijn tal van parkeergarages in de directe omgeving van het gebouw.

Het gaat over een totale renovatie, een vernieuwbouwproject dat volgens het sleutel op de deur principe wordt opgeleverd.

Het gebouw wordt volledig gestript en alles wordt (op)nieuw gebouwd; daken, muren, plafonds, vloeren, technieken, gevels, … en dit volgens de laatste nieuwe bouwkundige eisen alsook nieuwste epb vereisten.
De keukens worden volledig uitgerust met apparatuur van AEG of Siemens, de keukenbladen zijn voorbehandeld en worden klaar voor gebruik gemaakt.
De badkamers hebben allen lavabo s met bijhorende lavabomeubels, handdoekdrogers,  baden of douches, gecombineerd of beiden, de badkamers liggen op een mooie moderne tegel.
De appartementen liggen op parketvloeren met witte boordplinten, alles wordt geschilderd, terrassen worden gemonteerd. Bij elk appartement wordt een functionele kelderruimte aangeboden.

 

Kenmerken

Locatie

Dianalaan 32, Antwerpen, België

Bijlagen