4 GIGA APPARTEMTENTEN + PENTHOUSE

· Appartement · Portfolio
VERKOCHT

Een appartementsgebouw van 5 mooie appartementen met telkens terrassen of koer.

Het gebouw is gelegen op een Top locatie aan de voet van de Ossenmarkt, op een steenworp van Universiteit Antwerpen, het oude centrum en de Italielei.
Er zijn tal van parkeergarages op +/- 100 meter van dit gebouw.
Doelgroep voor dit project zowel investeerders als eindgebruikers of co-housers/ studenten.

Het gaat over een totale renovatie, een vernieuwbouwproject dat volgens het sleutel op de deur principe wordt opgeleverd.

Het gebouw wordt volledig gestript en alles wordt (op)nieuw gebouwd; daken, muren, plafonds, vloeren, technieken, gevels, … en dit volgens de laatste nieuwe bouwkundige eisen alsook nieuwste epb vereisten.

De keukens worden volledig uitgerust met apparatuur van AEG, de keukenbladen zijn voorbehandeld en worden klaar voor gebruik gemaakt.
De badkamers hebben allen lavabo s met bijhorende lavabomeubels, handdoekdrogers,  baden of douches, gecombineerd of beiden, de badkamers liggen op een mooie moderne tegel.
De appartementen liggen op parketvloeren met witte boordplinten, alles wordt geschilderd, terrassen worden gemonteerd. Bij elk appartement wordt een functionele kelderruimte aangeboden.

Gelijkvloers: 125m2 – VERKOCHT
2 slaapkamers + badkamers + 1 master bedroom met grote badkamer, ruime buitenruimte, grote open keuken met keukeneiland en groot salon, gasten wc, berging aanpalend aan keuken.

Verdieping 1+2: 130m2- VERKOCHT
2 slaapkamers + badkamers + 1 master bedroom met grote badkamer, overdekt terras, grote open keuken met keukeneiland en groot salon, gasten wc, grote berging.

Verdieping 3: 120m2 – VERKOCHT
2 slaapkamers + badkamers,  overdekt terras, grote open keuken met keukeneiland en groot salon, gasten wc, grote berging.

Verdieping4: 70m2 – VERKOCHT
Super lichte penthouse met terras van 30m2

Voor meer informatie of bezoeken, contacteer Bernard op 0476 830 522 of via bernard@convivendum.be

 

Kenmerken

Locatie

Korte Winkelstraat 3, Antwerpen, België

Bijlagen