GELIJKVLOERS APPARTEMENT ZURENBORG

· Appartement · Portfolio
VERKOCHT

Bent je op zoek naar een parel te midden van het drukke stadsleven?

Dit appartement in een gebouw van slechts 4 appartementen geeft je de mogelijkheid om volledig tot rust te komen dankzij het aangelegde terras en de leuke stadstuin.

Dit appartement met veel oog voor detail, heeft bij binnenkomst een aparte hal / gasten wc, een mooie, op eikenbladen open keuken met mogelijkheid tot plaatsen van barkrukken aan het barelement., Een ontbijt/eetruimte met mooie looks waar de houten draagbalken in het zicht blijven. Een ruim salon en 2 slaapkamers. Dit alles op een behandelde meerlaagse parket.
Het achterliggende deel heeft overal vloerverwarming, de voorbouw werd voorzien van design radiatoren.
De badkamer is met een mooie donkergrijze tegel zowel op vloer als op muren afgewerkt. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche en een ligbad, alsook een mooie wastafel met enkele open opbergvakken.

Het gebouw werd volledig gestript en volgens alle nieuwe regels op gebied van energieprestatie terug opgebouwd, Alle daken zijn nieuw en geïsoleerd, alle aan en afvoerleidingen zijn nieuw, in de kelder bevinden er per appartement individuele tellers voor water / electro en gas. Tevens krijgt elk appartement een privatieve kelderruimte toegewezen waar elektriciteit en stopcontacten geïnstalleerd werden (en aangesloten op privatieve teller van bijhorende appartement).

Het gebouw is gelegen op een steenworp van Berchem station en is ligt in de alom bekende en beschermde culturele erfgoedwijk Zurenborg.

Gokt u dat ringland er binnen enkele jaren komt? Dan doet u zonder twijfel een zeer goede investering, daar een park voor de deur altijd zorgt voor grote meerwaarde voor vastgoed.

 

Kenmerken

Grondplan

Locatie

Uitbreidingstraat 556, Antwerpen, België

Bijlagen

Vergelijkbare panden (5)