UITERST LICHT APPARTEMENT MET TERRASJE OP ZURENBORG

· Appartement · Portfolio
VERKOCHT

Ruim en zeer licht appartement met vooraan een grote woon / leefruimte aansluitend met geïntegreerde keuken met barelementen en keukeneiland die de sfeer domineren.

De combinatie van de geoliede parket en de behandelde eiken werkbladen in de keuken geeft weer dat de eigenaar veel belang hecht aan enkel kwalitatieve, mooie en duurzame materialen.

Verder in de achterbouw bevinden er zich in via de hal in cascade volgende kamers: een aparte wc, een bergruimte waar aansluiting voor wasmachine / droogkast voorzien werd + de individuele gas condenserende boiler. Een badkamer op mooi grote tegel met bad + glazen douchewand geïntegreerd + handdoekdroger. Een dubbele opbouwlavabo op behandeld Iroko houten blad, 2 individuele stopcontacten en spiegel verlichting waar de voeding en schakelaar voor klaar liggen.

Achteraan bevinden we een slaapkamer met babykamer of dressing. Toegang tot prive buitenruimte waar voorzieningen voor verlichting en stopcontacten voorzien werden.

Het gebouw werd volledig gestript en volgens alle nieuwe regels op gebied van energieprestatie terug opgebouwd, Alle daken zijn nieuw en geïsoleerd, alle aan en afvoerleidingen zijn nieuw, in de kelder bevinden er per appartement individuele tellers voor water / electro en gas. Tevens krijgt elk appartement een privatieve kelderruimte toegewezen waar elektriciteit en stopcontacten geïnstalleerd werden (en aangesloten op privatieve teller van bijhorende appartement).

Het gebouw is gelegen op een steenworp van Berchem station en is ligt in de alom bekende en beschermde culturele erfgoedwijk Zurenborg.

Gokt u dat ringland er binnen enkele jaren komt? Dan doet u zonder twijfel een zeer goede investering, daar een park voor de deur altijd zorgt voor grote meerwaarde voor vastgoed.

Kenmerken

Locatie

Uitbreidingstraat 556, Antwerpen, België

Bijlagen

Vergelijkbare panden (15)