GEZELLIG APPARTEMENT MET TERRASJE OP ZURENBORG

· Appartement · Portfolio
VERKOCHT

Super leuk en licht 1 slaapkamerappartement met aparte badkamer en wc.

Het appartement heeft een lichte superieure kwaliteits parket, dewelke reeds behandeld werd. In de badkamer plaatste men een grote grijze vloertegel en witte 60x30cm strakke muurtegels, verder kreeg de badkamer een eerder grote douche en een lavabomeubel met stopcontact en voorziening voor spiegelverlichting.

De open leef / woonruimte met geïntegreerde (volledig geïnstalleerde keuken) geeft een aangenaam ruimtegevoel.

In deze leef en woonruimte koos de eigenaar voor herstel van de schouw door een nieuwe blauwe stenen boord te maken en de schouw volledig wit te schilderen. Charisma, charme en gezelligheid waren de eerste woorden waaraan ik dacht toen ik dit zag.

Het gebouw werd volledig gestript en volgens alle nieuwe regels op gebied van energieprestatie terug opgebouwd, Alle daken zijn nieuw en geïsoleerd, alle aan en afvoerleidingen zijn nieuw, in de kelder bevinden er per appartement individuele tellers voor water / electro en gas. Tevens krijgt elk appartement een privatieve kelderruimte toegewezen waar elektriciteit en stopcontacten geïnstalleerd werden (en aangesloten op privatieve teller van bijhorende appartement).

Het gebouw is gelegen op een steenworp van Berchem station en is ligt in de alom bekende en beschermde culturele erfgoedwijk Zurenborg.

Gokt u dat ringland er binnen enkele jaren komt? Dan doet u zonder twijfel een zeer goede investering, daar een park voor de deur altijd zorgt voor grote meerwaarde voor vastgoed.

Kenmerken

Locatie

Uitbreidingstraat 556, Antwerp, Belgium

Vergelijkbare panden (15)