4 CHARMANTE APPARTEMENTEN – NIEUW ZUID

· appartementsgebouw · Portfolio
VERKOCHT

Achter deze prachtige voorgevel schuilt zicht een pittoresk appartementsgebouw van 4 grote appartementen.

Het gaat over een totale renovatie, een vernieuwbouwproject dat volgens het sleutel op de deur principe wordt opgeleverd.

Het gebouw wordt volledig gestript en alles wordt (op)nieuw gebouwd; daken, muren, plafonds, vloeren, technieken, gevels, … en dit volgens de laatste nieuwe bouwkundige eisen alsook nieuwste epb vereisten.

De keukens worden volledig uitgerust met apparatuur van Siemens, de keukenbladen worden vervaardigd uit eik, de bladen zijn voorbehandeld en worden klaar voor gebruik gemaakt.
De badkamers hebben allen lavabo s met bijhorende lavabomeubels, handdoekdrogers,  baden of douches, gecombineerd of beiden, de badkamers liggen op een mooie moderne tegel.
De appartementen liggen op parketvloeren met witte boordplinten, alles wordt geschilderd, terrassen worden gemonteerd.

Het gelijkvloerse appartement is een uniekheid door zijn immense volumes en giga tuin. Dit appartement behuisd 2 of 3 slaapkamers, grote leefruimte, grote keuken met ontbijthoek en een tv hoek. Tevens worden er 2 badkamers ingericht en een berging voorzien.
De tuin wordt aangelegd met oog voor detail, zo voorzien we een terras met achterliggend een volledige tuinaanleg van gazon en planten, met buitenverlichting en petanquebaan.

De appartementen op verdiepingen zijn telkens , 2 slk appartement waar open keuken met eiland een significant ruimtegevoel creëren.  Aansluitend een leuk terras.
Er werd een maatkeuken met Siemens apparatuur geïnstalleerd + heeft de keuken een aansluitende berging.
Verder ligt het appartement op een mooie eiken parket en badkamer en berging op een 60X60 Carrara tegel.

Dit project werd op mum van tijd uitverkocht.

 

 

Kenmerken

Locatie

lange elzenstraat 56 2018 antwerpen

Bijlagen

    Vergelijkbare panden (5)